A carregar Eventos

« Todos os Eventos

• Este evento já decorreu.

Præsentation af bogen om Amalia

19 Setembro, 2020 @ 15:00 - 18:00

Em Português

100 års dagen for fødslen af kunstneren Amália Rodrigues blev fejret i Portugal den 23. juli i år.
Vi ønskede ikke at lade datoen gå forbi os, og vi vil derfor med glæde afholde en begivenhed for at fejre fadosangerinden, der så godt repræsenterede Fadoen over hele verden.

Vi har inviteret journalisten og forfatteren Miguel Carvalho til Danmark. Han vil præsentere sin bog, “Amália-diktatur og revolution, den hemmelige historie” og fortælle lidt om en mindre kendt side af dronningen af fado.

Den 19. september afholder vi et særligt arrangement på Portugals Ambassade officielle residens i Danmark, og vi vil gerne invitere dig til at være med.

PROGRAM | 15h-18h
• Kort introduktion til Fado af Carmina Cordeiro
• Præsentation af bogen “Amália diktatur og revolution, den hemmelige historie” af forfatteren Miguel Carvalho, efterfulgt af en debat med spørgsmål og svar
• Vi holder en lille pause hvor der bliver serveret portugisisk vin og snacks
• Live Fado fortolket af: Alina Anna Maria Erbs og Allan Sjølin, og Monica Jakobsen

RESERVATION:
Arrangementet er gratis, men vi tjekker ankomst ved indgangen på grund af Covid-19 situation.
Der er begrænset antal pladser, og reservationer foretages via e-mail, ved først til mølle-princip.
Fortrinsret til medlemmer af foreningen med ajourført kontingent for perioden 2020, til og med den 10.09.2020. Derefter åbner vi op for tilmeldinger for ikke-medlemmer.
For at tilmelde dig, skal du blot sende os en e-mail til portugisiskforeningdk@gmail.com. Skriv i emnet: “100 år af Amália“, samt oplys navn, telefonnummer og medlemsnr.
Hvis du endnu ikke er medlem, kan du læse mere om fordele her.

SALG AF BOGEN:
Vi har bogen til salg på selve dagen. Men du kan allerede nu booke bogen via e-mail, evt. samtidig med at du tilmelder dig begivenheden. Vi tilbyder 10% rabat til medlemmer med ajourført kontingent.

Salgspris – 200kr
Salgspris til medlemmer – 175kr

Betalingsmetode:
Du kan foretage betaling af bogen via MobilPay (96059), eller bankoverførsel (Reg. Nr. 9570, Kontonr. 11766935)
Vi accepterer forudbetaling af bogen til og med den 15.09.2020.
Send os kvittering for betalingen sammen med dit navn til portugisiskforningdk@gmail.com, og vi garanterer således din bog.

Begivenheden på Facebook

Detalhes